Колички за кукли и столчета

Детска количка за кукли "Калинка"

Детска количка за кукли "Калинка"

Детска количка за кукли червено/черноКачествената детска количка за кукли е произведена от качествен..

49.99лв.

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Колички за кукли и столчета

Колички за кукли и колички играчки са идеални за всяка въображаема игра. Нашата гама от ролеви играчки включва кукли, бъгита на известни марки колички като Silver Cross и Joie, както и столчета за кола и детски кошари.

Детски колички за кукли в ПРИНАС се предлагат в гама от различни размери и стилове. Когато избирате детска количка, важно е да подберете размер, който отговаря на ръста на детето и любимата кукла на вашето дете, ще пасне в него. Потърсете нещо леко и лесно за детето ви. Да бъде с удобна височина на дръжката – нито прекалено ниска, не и прекалено висока. Някои детски колички за кукли имат регулируеми дръжки, идеални за братя и сестри.

Ролева игра е от съществено значение за ранното детско развитие. Децата обичат да имитират своите родители, а детските количките за бебета са чудесни за представата на децата за себе си и за света около тях. Играенето с бебешки детски колички играчки може да помогне за насърчаване на въображението игра, и дори дава развиване на моторни умения. Сгъваемата детска количка за бебета играчка е по-лесна за игра и дава възможност са лесно прибиране след това. 


Експресна поръчка

Експресна поръчка, без нужда от регистрация

Безплатна доставка при над 50 лв.

Безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Възможност за преглед преди плащане

Възможност за преглед и тест.

Печелете докато пазарувате

Печелете докато пазарувате.

вземи стоката от магазина

Поръчай и вземи стоката от магазина.

Право на връщане в 14 дневен срок

Право на връщане в 14 дневен срок.