Алуминиев плажен чадър 2в1 SHADEL ПАЛАТКА 180

 • Производител: SHADEL
 • Код на продукта: 221514
 • Наградни точки: 29
 • Наличност: В наличност
 • 180 cm x 180 cm x 185 cm
 • 49.99лв.
 • 39.99лв.

 • Цена в наградни точки: 598
Обадете се сега

Плажен чадър-палатка SHADEL

Безкомпромисното качество на SHADEL се развива. Новият плажен чадър-палатка SH-02 затвърждава високите позиции на марката. 
Появата на вятър е нещо, което много притеснява хората ползващи чадъри на плажа. Удобството на този чадър е че с него това притеснение изчезва.  Когато няма вятър можете да използвате SHADEL SH-02 като напълно функционален плажен чадър лек, стилен, удобен, но това е най-малкото което чадърът може да ви предложи.
Когато сте на плаж с малко дете и искате то да е по-добре защитено от слънцето или просто искате да се предпазите от вятъра може да използвате функцията палатка на чадъра. С няколко лесни стъпки може да закачите и фиксирате страничните завеси. Те са снабдени с допълнителен слой Silver Protect осигуряващ фактор на защита от преките ултравиолетови лъчи SPF50+. 

Лекотата и функционалността на този чадър са само част от безспорните му предимства, които го отличават от всички останали.

Характеристики

 • Модел: SHADEL SH-02
 • Куполен диаметър: 180 см 
 • максимална височина: 180 см.
 • основа: АЛУМИНИЙ
 • спици: Фибростъкло 
 • Плат на купола : водонепромокаем плат W240 двуслоен
 • Допълнителен слой: Silver Protect осигуряващ защита от преките UV лъчи
 • Странични завеси: водоустойчив плат W240 снабдени с пясъчни джобове за по-добра стабилност на чадъра при вятър 
 • Калъфка от същия плат с презрамка
 • тегло: Само 0.9 kg
 • Височина на палатката в горната част: 110 см
 • Дълбочина на палатката: 110 см
 • Широчина на палатката: 160-180 см

Плажните чадъри SHADEL са чудесно практично решение както за ветровитите дни край морето така и за спокойните часове в градината или терасата. 

Предимствата на модела са леката и здрава алуминиева основа в комбинация с леките и здрави спици от фибростъкло. Те осигуряват много лек и удобен за носене плажен чадър, който може да ви осигури много по-добра зашита от вятър и UV лъчи от обикновените конвенционални модели.

Инсталация на плажен чадър палатка

1. Стабилно закрепете долната тръба в стабилна основа. Укрепете директно в пясъка или почвата с движение наляво надясно. Забивайте само на ръка като не използвайте прекомерна сила. Ако пясъкът или почвата е твърда, използвайте подходящ инструмент за да изкопаете дупка, която после да запълните. След това може да полеете с вода мястото около фиксираната тръба с вода и да го отъпчете за по-добра стабилност. В случай, че ползвате чадъра като палатка наклона на основната тръба трябва да е около 30о

2.Хванете края на горната тръба с едната ръка, а с другата основния механизъм за разпъване. Завъртете леко на ляво и надясно чадъра за да освободите спиците

3. Насочете плажният чадър към земята. Плъзнете леко механизма за разпъване по тръбата. Ако това се случва трудно изпълнете стъпка 2 още веднъж. Бъдете внимателни при преминаване на механизма през механизма за наклон след което продължете приплъзването до крайно положение. След това леко завъртете механизма за разпъване в ляво и в дясно докато заключващия механизъм се задейства.

4. Отворете заключващия механизъм на основната тръба и поставете горната тръба в нея. Регулирайте височината, като се съобразите поне 10 см от горната тръба да останат скрити в долната част. Затворете внимателно заключващия механизъм, като натиснете лоста му надолу. 

5. Регулирайте ъгъла на наклон на чадъра така, че две от спиците му да опират земята. Прикрепете завесите към чадъра, като съблюдавате долния край на завесата да бъде успореден на земята и да се опира в нея. Внимателно напълнете пясъчните джобове до леко изпъване на завесите. 

6. Свиването на чадъра се извършва в следните стъпки: 1. Свалете завесите. 2. Отворете се заключващият механизъм и отделете горната от долната тръба. 3. Насочете чадърът нагоре. С едната ръка хващате края на тръбата, а с другата обхващате с пръсти механизма за разпъване и го повдигате нагоре. 4. Натискате бутона и докато е натиснат плъзгате механизма надолу. Ако усетите затруднение, леко завъртете механизма в ляво после в дясно. Пуснете бутона. 5. При поставяне на чадъра в калъфа усучете леко плисетата на плата в съответната посока за да улесните прибирането и да предотвратите намачкване на плата.

7. Изваждането на основната тръба, когато е забита директно в пясък или почва, става отново с движение в ляво и в дясно. Директното изваждане може да доведе до повреди.

ИНСТРУКЦИИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ И УПОТРЕБА

ВАЖНО: При наличие на вятър плажните чадъри могат да бъдат опасни, когато основата им не е укрепена добре или вятърът е прекалено силен.

Плажният чадър е тестван на вятър със скорост 3 м/сек. При наличие на вятър до 3 м/сек. е нужно да извършите следните действия: проверете стабилността на основата. Инсталирайте чадъра така че вятърът да идва странично или отзад на палатката. При усилване на вятъра незабавно свийте чадъра. Това ще предпази чадъра от повреда и ще осигури безопасност за Вас и околните хора и/или животни.

Плата на самия чадър не се сваля. Почиствайте с вода и мек влажен парцал. Съхранявайте на сухо и проветриво място. Не прибирайте чадъра в калъфа, когато е мокър. Изчакайте да изсъхне. Не позволявайте да се стъпва или сяда върху чадъра. Това може да го увреди. Не модифицирайте продукта. Не закачайте към него други приспособления, дрехи, аксесоари и т.н.  Не използвайте чадъра, когато част от елементите му са повредени или липсват. Прибирайте чадъра, когато не го използвате. Непрекъснатото излагане на чадъра на атмосферни влияния може значително да съкрати живота му. 

Играчки на батерии
Допълнителни ефекти странични завеси с джобове за пясък. - с възможност за сваляне. Имат допълнителен слой Silver Protect и фактор SPF50+
ОСНОВНИ
Гаранция 2 години
МОДЕЛ SH-02
Предназначение за нормално или ветровито време, подходящ за плаж, но функционалноста му позволява да го сложите и в градината и до басейна
Сертификат за качество SGS
Плажни чадъри
UV защита Да, и на купола и на заввесите
Вид на плата W240 - водо-устойчив плат с допълнително покрити е за УВ защита
Вид спици Фибро-стъкло
Калъф за носене Да от същия плат W240 с презрамка
Куполен Диаметър 180 см
Механизъм за наклон не
носеща Конструкция Алуминий
Приблизителен реален Диаметър 160 см
разгъващ механизъм Ergo-Fold system
Размер в сгънато състояние 13х13х100 см
регулиране на височината безстепенно 1.40-180 см

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Плажен Чадър -BAILS BASIC -цветен

Плажен Чадър -BAILS BASIC -цветен

чадър за плаж BAILS basic - най-добро съотношение качество ценаХубавото време за морето дойде. ..

22.00лв.

Детска платка за плаж с UV защита

Детска платка за плаж с UV защита

Палатката 'Just Chill' е много удобна, когато малкото ви слънчице му се доспи на плажа. С нея то ще ..

24.99лв.

Плажен чадър SHADEL-Silver Star P-200 жълто/червен

Плажен чадър SHADEL-Silver Star P-200 жълто/червен

Когато качеството на плажния чадър има значение за Вас, тогава определено марката е SHADELНАЛИЧ..

49.97лв. 58.99лв.

Голям плажен чадър устойчив на вятър

Голям плажен чадър устойчив на вятър

Точно този чадър за плаж OX-240, който ви предлагаме тук може да ви реши ефективно проблема с вятъра..

89.90лв.

плажен чадър с ув защита SHADEL P-180 синьо/бяло

плажен чадър с ув защита SHADEL P-180 синьо/бяло

Чадърът за плаж не е просто сянка. Ако качеството, ефективната ув защита и стилната визия имат значе..

39.99лв. 45.97лв.

плажен чадър със сертифицирана ув защита SHADEL P-180

плажен чадър със сертифицирана ув защита SHADEL P-180

Надежден и функционален чадър за плаж със здрав калъф и  презрамка на топ марката за плажни чад..

45.97лв.

Тагове: плажен чадър, палатка